Bloemen, Boeket, 50cm, oranje


Code
28-JDG5Orange
Besteleenheid
1


7 uitvoeringen

€ 21,19 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Breng kleur in je interieur met dit extra grote boeket vol trendy oranje bloemen.

Groot oranje boeket


Bloemen brengen leven in elke horecazaak, zorginstelling en winkel. Plaats een groot boeket op je bar, balie, toonbank of een tafel en je gasten voelen zich meteen thuis. Dit trendy boeket bevat prachtige Rozen, Chrysanten, Gerbera’s, Lelies en Anjers in allerlei tinten oranje. Het frisse bladgroen en de accenten van een hip sierkooltje (Brassica) en sprankelende Solidago maken deze bijzondere bos bloemen compleet. De 22 stelen hebben een lengte van ongeveer vijftig centimeter. Je oranje boeket komt rechtstreeks uit de bloemenveiling en is dus supervers!

Zo houd je je bloemen lang mooi


Omring je bloemenboeket met de juiste zorg en je hebt er ten minste zeven tot acht dagen plezier van. Zorg allereerst voor een schone bloemenvaas. Vul deze voor ongeveer driekwart met lauwwarm water en meng er de meegeleverde bloemenvoeding doorheen. Om het water schoon te houden, kun je er een klein druppeltje chloor aan toevoegen. Snijd daarna alle stelen met een scherp mes schuin af, zodat ze weer water kunnen opnemen. Verwijder alle bladeren die het water raken. Zet de bloemen op een tochtvrije plaats, vul de vaas dagelijks bij met vers water en geniet lekker lang van je prachtige boeket.

Levering in speciale bloemendoos


Dit boeket wordt bij je afgeleverd in een stevige SendProof-verzenddoos van wit FSC-kraftkarton. Deze speciale bloemendoos heeft een aantrekkelijk dessin en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal. Aan de bloemenstelen voegen we 'Chrysal Arrive Alive' toe, een sponsachtig materiaal dat je bloemen tijdens het transport van water voorziet. Bij je bloemen krijg je ook een zakje snijbloemenvoeding meegeleverd. Het ‘deurtje’ geeft de bloemendoos een luxueuze cadeau-uitstraling en zorgt dat je deze eenvoudig kunt openen.Maten en gewichten
Code 28-JDG5Orange
Merk Neutraal
Hoogte (cm) 50
Uiterlijk
Stelen 22
Kleur Oranje
Uitvoering
Variant Boeket

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie