Blusdeken, 1.8x1.2m, rood


Productcode
694110
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 19,95 /stuk
€ 24,14 incl. BTW
Koop meer Bespaar meer

Op voorraad
5 producten

Deel dit product

Voel je zeker met een blusdeken in je huis, werkplaats, kantoor of auto.

Voor beginnende brandjes
Deze blusdeken van 1,2 bij 1,8 meter in een foedraal of overtrekhoes is uitermate geschikt voor het doven van beginnende brandjes ter grootte van een voetbal (behalve bij een vlam in een pan). Gebruik de deken bijvoorbeeld bij een beginnende brand in een prullenbak of als gevolg van een omgevallen kaars, of als de kleding van een persoon in brand vliegt.

A-kwaliteit
Een blus- of branddeken is een goedkoop, veilig en onderhoudsvrij blusmiddel en ideaal om een brand op eenvoudige wijze in de kiem te smoren. Deze blusdekens van A-kwaliteit zijn hittebestendig tot vijfhonderd graden Celsius. Ze voldoen aan de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Brandwerend
De branddekens zijn gemaakt van onbrandbaar glasvezel. Door de blusdeken over de beginnende brand te leggen, neem je het element zuurstof weg waardoor het vuur dooft. Een uitkomst als er geen brandblusser in de buurt is of als een traditioneel brandblusapparaat te rigoureus is.

Onmisbaar op de werkvloer
Zorg dat je altijd en overal een blusdeken voor het grijpen hebt liggen. Zeker daar waar beroepsmatig met vuur wordt gewerkt, is een blusdeken onmisbaar.Algemeen
Productcode 694110
Merk Neutraal
EAN 08714215056470
Land van herkomst Nederland
Maten en gewichten
Breedte (m) 1.2
Lengte (m) 1.8
Gewicht (kg) 1,5
Uiterlijk
Kleur Rood
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie