Bodylotion BOB, 40ml


Code
21-1017102
Besteleenheid
4

€ 11,00 /doos à 50 stuks Excl. btwDeel dit product

Trakteer je gasten op de kunstzinnige bodylotion van BOB.

Bodylotion van BOB


De bodylotion van BOB is een topstuk onder de bodylotions. De verpakking is, net als bij de overige guestsupplies van het merk BOB, een meesterwerkje: voorzien van een originele tekening van outsider-artkunstenaar Bob van Buuren!

Geur van lemongrass


De bodylotion van BOB hydrateert de huid na het douchen of baden en geurt heerlijk naar lemongrass. Citroengras heeft een fris, citroenachtig aroma dat ontspant, verzacht én verkwikt. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn en uitkijken naar de andere juweeltjes van BOB.

Tube van 40 ml


Deze bodylotion in een tube van 40 ml is goed voor vier huidverzorgingsbeurten. Gasten vinden de tube vaak zo leuk, dat ze ‘m mee naar huis nemen als aandenken.

BOB: positief onderscheid


Met de BOB-producten onderscheid je je bedrijf op een positieve manier. Een gedeelte van de opbrengst van deze lijn komt ten goede aan de stichting hetWerkvan, zodat de aangesloten kunstenaars zich kunnen blijven ontwikkelen. Een must have dus voor alle hotels en B&B’s die een maatschappelijke impact willen uitstralen en MVO belangrijk vinden.


Maten en gewichten
Code 21-1017102
Merk BOB
Inhoud (ml) 40
Uitvoering
Geur Citroengras

Merk BOB

Het merk BOB is ontwikkeld in samenwerking met de stichting hetWerkvan. Deze organisatie zet zich in voor kunstenaars met een beperking, om hun kwalitatief hoogwaardige werk een podium te geven. Hun kunst wordt ook wel ‘outsider art’ genoemd.

Bob: vol perspectief en kleur

De tekeningen voor de lijn gastenbenodigdheden van BOB zijn van de hand van outsider-artkunstenaar Bob van Buuren (1981). Bob is expert in het maken van tekeningen en grafieken die in het oog springen door het kleurgebruik en de bijzondere weergave van perspectief. Zijn geheime wapen: kleurpotloden.

Ruime keuze

Ons BOB-assortiment biedt een keur aan originele producten: van badgel en shampoo tot schoenpoets en een naaisetje. De lijn is geschikt voor al je gasten. Op de voorkant staat een tekening van Bob met de tekst Designed by BOB, op de achterkant vind je de website en het logo van stichting hetWerkvan. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Geur van lemon grass

De verzorgingsproducten van BOB geuren naar lemon grass (citroengras): een zalig fris, citroenachtig aroma dat ontspant en verzacht, en tegelijkertijd verkwikkend werkt. Je gasten ervaren het luxueuze gevoel van persoonlijke aandacht en voelen zich direct thuis. Lemon grass is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie