Bodylotion Golf, 30ml


Code
21-1076402
Besteleenheid
4

€ 10,50 /doos à 50 stuks Excl. btwDeel dit product

Deze zijdezachte bodylotion van Golf is een schot in de roos.

Bodylotion van Golf


Precies raak: dat is deze zijdezachte bodylotion van Golf. Hoe heerlijk is het immers om een potje golf in stijl te kunnen afsluiten? Deze bodylotion Golf hydrateert de huid met het hemelse gevoel van de perfecte slag.

Instant ontspanning met green tea


Golf is fysiek inspannend, zeker als de zon schijnt: elke slag kost spierkracht en je loopt uren over de green met je golftas en zware clubs. De bodylotion van Golf heeft daarom de frisse, sprankelende geur van groene thee. Goed voor instant ontspanning!

Tube van 30 ml


Deze bodylotion in een tube van 30 ml voorziet in drie swingende verzorgmomenten en is net zo verslavend als de golfsport. Laat je gasten daarom hun slag slaan met de vele andere gastenbenodigdheden uit deze sportieve lijn.

Golf: de sportieve keuze


Het merk Golf is de ultieme, sportieve keuze voor golfhotels en golfresorts: het vormt een mooie toevoeging om je te onderscheiden. De Golf-guestsupplies zijn bij uitstek geschikt om als relatiegeschenk te geven bij golftoernooien, bijvoorbeeld in een goodiebag.


Maten en gewichten
Code 21-1076402
Merk Golf
Inhoud (ml) 30
Uitvoering
Geur Groene thee

Merk Golf

Voor een golfhotel of golfresort is er natuurlijk geen toepasselijkere lijn guestsupplies dan die van het merk Golf. Een balletje slaan, met of zonder vrienden, wandelen over schitterende greens, gezond bewegen in de buitenlucht, met in de verte vogelgetjirp... de complete look-and-feel van golfen komt samen in Golf.

Stijlvolle Golf-verpakking

De stijlvolle verpakking van Golf geeft de gastenbenodigdheden schwung, met sfeervolle afbeeldingen van onder meer golfballen, clubhoofden en een holevlag. Het logo met golfclubs en de tekst Golf spreekt elke golfspeler direct aan. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Geur van green tea

De Golf-verzorgingsproducten dragen de geur green tea, bijna een letterlijke verwijzing naar de ‘green’ en de ‘tee’ van de afslagplaats. Green tea heeft een delicaat, licht en waterachtig aroma - fris en sprankelend. Precies wat je gasten nodig hebben na een rondje golf. Green tea is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je golfende gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie