bowdabra ministrikkenmaker


Productcode
716000
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 17,95 € 9,95 /stuk
€ 12,04 incl. BTW

Op voorraad
48 producten

Professionele ministrikken maken doe je vanaf nu gewoon zelf met deze mini-Bowdabra!

Kleine strikken en decoraties
Met deze ministrikkenmaker van Bowdabra maak je in een handomdraai prachtige ministrikken en andere decoraties voor op kaarten, kleine doosjes en cadeauverpakkingen.

Experimenteer en varieer
Deze lage strikkenmaker is ideaal als je alleen kleine strikjes wilt maken. Experimenteer en varieer met verschillende kleuren lint, bloemen, luxueuze veertjes en andere materialen in je eigen stijl en laat je leiden door je creativiteit.

Bow Wire-strikdraad
Gebruik bij het maken van je strikjes altijd het speciale Bowdabra-strikdraad (Bow Wire). Zo glijdt je strik niet meer los en blijft je creatie stevig vastzitten.

Word lid van de vipclub
Naast de kleine strikkenmaker vind je in de doos een handig instructieboekje en een kortingscode om lid te worden van de vipclub, waar je nog meer leuke voorbeelden kunt downloaden.Verpakking
Productcode 716000
Merk Neutraal
EAN 08714215071206
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie