Breekmuntje, 25x25mm, Mint


Code
999523
Besteleenheid
1

€ 23,45 /doos à 1000 stuks Excl. btw

Op voorraad
4 producten

Deel dit product

Geen gedoe met contant geld: laat de bezoekers van je evenement of festival eenvoudig betalen met deze breekmuntjes voor eenmalig gebruik.

Snel betalen met breekmuntjes


Breekmunten zijn een ideaal betaalmiddel bij allerlei evenementen en festivals, zoals muziekfestivals, foodtruckfestivals, sportevenementen en lifestyle-evenementen. Je verkoopt ze veilig aan een kassa, waarna ze aan de bar of bij de stands duidelijkheid bieden bij zowel bezoekers als medewerkers en zorgen voor een snellere afhandeling van de betalingen.

Eenvoudig losbreken


Deze turquoise kunststof consumptiemunten van 25 x 25 mm met ronde hoekjes worden geleverd op matten van veertig stuks, in acht rijen van vijf muntjes. Je breekt ze gemakkelijk tot het gewenste aantal los, of je bezoeker nu tien of bijvoorbeeld 28 muntjes tegelijk wil kopen.

Hele en halve muntjes


Op de festivalmunten staat in vlotte letters de tekst ‘muntjes’ afgedrukt. Dankzij de diagonale breuklijnen kun je de breekmuntjes ook gemakkelijk tot halve muntjes en zelfs tot kwarten breken. Dit geeft je de mogelijkheid om flexibel te zijn bij het prijzen van je producten. De breekmuntjes zijn per 1.000 stuks verpakt in praktische platte doosjes.Algemeen
Code 999523
Merk Neutraal
EAN 8714215133508
Materiaal Kunststof
Maten en gewichten
Lengte (mm) 25
Breedte (mm) 25
Uiterlijk
Kleur Mint

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook