Cadeaubon, Vrolijk Kerstfeest, 13x13cm


Met zo’n vrolijk kerstdessin wordt het geven van een cadeaubon nóg leuker!

Ideale klantenbinder


Weet je klant niet wat hij zijn cadeau moet geven tijdens de kerstdagen? Met een cadeaubon kan de gelukkige ontvanger in jouw winkel zelf een mooi cadeau uitkiezen. Een ideale manier om klanten aan je te binden.

Vijf kerstmotieven


Dit vrolijke doosje bevat vijftig cadeaubonnen met vijf feestelijke kerstmotieven. De sfeervolle uitstraling maakt deze cadeaubonnen uitermate geschikt voor bloemenwinkels, slijterijen, giftshops, woonwinkels, modezaken en verkopers van sieraden en accessoires. Zet het praktische doosje op je toonbank en laat je klant zelf de bon van zijn keuze pakken.

Genummerde controlestrook


Iedere cadeaubon bestaat uit een bedrukte envelop en een bon of inlegvel waarop je de datum en de waarde kunt schrijven. Elke bon is voorzien van een genummerde controlestrook die je eenvoudig kunt afscheuren. Zowel op de bon als op de envelop is ruimte voor een stempel van je bedrijf.


Maten en gewichten
Code 730835
Merk Neutraal
EAN 8714215096377
Breedte (cm) 13
Lengte (cm) 13
Inhoud (stuks) 50
Uiterlijk
Thema Kerstmis
Design Vrolijk Kerstfeest

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 29,95/set à 50 stuks
€ 22,08/set à 50 stuks
€ 29,95/set à 50 stuks
€ 29,95/set à 50 stuks