Combibox, 25cm, Vijgenboom, Koffieplant, Olifantsoor + Skeletplant, Dieffenbachia, groen


Code
28-CB29DG1DG3DG4DG6
Besteleenheid
1

€ 23,20 /doos à 4 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?


Levertijd twee werkdagen


Deel dit product

Je bent in één keer compleet met deze exotische combibox van smaakvolle, eigentijdse planten met prachtige namen.

Groene combibox: Ficus, Koffieplant, Olifantsoor en Dieffenbachia


Creëer in je winkel, horecagelegenheid of zorginstelling je eigen fantasieopstelling van planten met smaakvolle namen zoals Vijgenboom (Ficus Green Kinky), Koffieplant (Coffea Arabica), Olifantsoor of Skeletplant (Alocasia Polly) en Dieffenbachia Compacta. Elke plant heeft zijn eigen karakter, waardoor je omgeving verandert in een bladerrijke minijungle. De Koffieplant staat leuk naast de koffiemachine. Met een beetje goede verzorging geeft hij na een jaar of vier mooie witte bloemen, die na bevruchting echte koffiebonen opleveren. Houd Dieffenbachia het liefst uit de buurt van kinderen en huisdieren, want het plantje bijt van zich af bij inwendig gebruik. Dit is je one-stop-shopmoment om jezelf, je collega’s en je klanten te verrassen.

Verspreid het plezier


Verspreid deze vier planten op een slimme manier over de ruimte. Elke plant heeft namelijk zijn eigen voorkeursplek. De Ficus staat het liefst op een (half)lichte plek en drinkt graag twee keer per week een scheutje lauw water. De Koffieplant staat ook graag in indirect zonlicht en mag iets meer water, net als de Alocasia en Dieffenbachia. Je kunt de Koffieplant niet blijer maken dan hem af en toe te besproeien. Volg de tips en je zult lang plezier van ze hebben.

Supervers


De Olifantsoor en Dieffenbachia in deze combibox hebben een hoogte van 30 cm. De Ficus is 28 cm hoog en de Koffieplant is 25 cm hoog. De planten worden geleverd in plastic binnenpotten. Op het moment dat jij je planten bij ons bestelt, staan ze nog bij de kweker in de kas. Ze zijn dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking worden je planten zo bevestigd, dat ze tijdens het transport niet kunnen bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-CB29DG1DG3DG4DG6
Merk Neutraal
Volksnaam Vijgenboom, Koffieplant, Olifantsoor + Skeletplant, Dieffenbachia
Latijnse naam Ficus Green Kinky, Coffea Arabica, Alocasia Polly, Dieffenbachia Compacta
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 12
Hoogte (cm) 25
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Combibox

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie