ComFort, Dispenser, RVS, voor bezoekersjas en Secure & Cleanhoes, 21cm,


Productcode
509911
Besteleenheid
1

€ 291,70 /stuk
€ 352,96 incl. BTW

Op voorraad
6 producten

Deel dit product

Bied je disposable bezoekersjassen en je Secure & Clean-hoezen voor normwagens aan in deze professionele ComFort-dispenser.

Gemakkelijk te pakken
Eenmalig te gebruiken bezoekersjassen, jasschorten en overalls en Secure & Clean-hoezen voor het beschermen van de inhoud van normwagens presenteer je netjes en efficiënt in deze rvs-dispenser. Hang de stevige houder voor iedereen in het zicht. Zo zijn de jassen en hoezen gemakkelijk per stuk te pakken en behoort misgrijpen tot het verleden.

Professioneel en hygiënisch
Met deze bezoekersjassendispenser en hoezendispenser voorkom je rondslingerende dozen. De mooi vormgegeven houder zorgt voor een professionele uitstraling van je organisatie en draagt op een efficiënte manier bij aan een hygiënische werkomgeving.

Snel bij te vullen
Dankzij het venster zie je direct of er nog voldoende voorraad in de houder zit. Bijvullen doe je snel een gemakkelijk via de klep aan de bovenzijde. Aan de voorkant heeft de dispenser een handig uitgifteluik, wat voorkomt dat er jassen, schorten of hoezen op de grond vallen.

Eenvoudig bevestigen
De representatieve bezoekersjassendispenser en Secure & Clean-hoezendispenser is gemaakt van stevig rvs dat je snel en hygiënisch kunt reinigen. De houder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor eenvoudige montage aan een vlakke muur of wand.

Voedselveilig werken
Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Productcode 509911
Merk ComFort
EAN 08710883400379
Materiaal RVS
Variant Dispenser
Uitvoering Voor bezoekersjas en Secure & Cleanhoes
Maten en gewichten
Lengte (cm) 40
Breedte (cm) 58
Hoogte (cm) 21
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie