ComFort Dispenser, rvs, voor handschoenen, 8cm,


Bied je disposable handschoenen aan in deze professionele ComFort-dispenser.

Ideaal voor wegwerphandschoenen


Eenmalig te gebruiken huishoudhandschoenen, onderzoekshandschoenen of werkhandschoenen van latex, vinyl of nitril bied je netjes en efficiënt aan in deze rvs-dispenser. In de stevige houder past één doosje handschoenen van ComFort. Aan de muur gemonteerd hangen ze voor iedereen in het zicht, zijn ze gemakkelijk per stuk te pakken en behoort misgrijpen tot het verleden.

Professioneel en hygiënisch


Met deze handschoenendispenser voorkom je rondslingerende doosjes. De eenvoudige houder zorgt voor een professionele uitstraling van je organisatie en draagt op een efficiënte manier bij aan een hygiënische werkomgeving.

Kies zelf de inhoud


Je kiest zelf welk doosje handschoenen je in de dispenser schuift. Eventueel kun je meerdere houders naast elkaar hangen, bijvoorbeeld met verschillende maten of typen handschoenen. Omdat de voorzijde van het doosje duidelijk zichtbaar is, ziet iedereen in één oogopslag welke handschoenen ze uit de dispenser pakken.

Gemakkelijk bevestigen


De representatieve handschoenendispenser is gemaakt van stevig rvs dat je snel en hygiënisch kunt reinigen. De houder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal voor eenvoudige montage aan een muur of wand. Alle disposable ComFort-handschoenen die in een dispenserdoosje worden geleverd, passen in deze rvs-dispenser.Algemeen
Code 509906
Merk ComFort
EAN 8710883013425
Materiaal rvs
Maten en gewichten
Lengte (cm) 25
Breedte (cm) 13
Hoogte (cm) 8
Uitvoering
Variant Dispenser
Uitvoering Voor handschoenen

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie