ComFort Haarnet, Non-woven, astrocaps, wit


Code
690931
Besteleenheid
1

€ 18,95 /pak à 100 stuks Excl. btw


Wordt verwacht
25-3-2020 (week 13)
Verwachte aantal
20

Deel dit product

Met deze astrocap wordt hygiënisch en voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Ideale bescherming


Deze astrocap van soepel en stevig non-woven met tweelaags mondmasker bedekt het hele haar, de hals en een groot deel van het gezicht. Losse haren en huidschilfers worden door de astrocap opgevangen en kunnen zo niet in voedsel of op de operatietafel terechtkomen.

Luchtig materiaal


Het uiterst dunne en lichte materiaal zorgt ervoor dat je huid gewoon kan ademen. Een onmisbare bescherming voor medewerkers van ziekenhuizen, laboratoria, farmaceutische bedrijven, horecabedrijven en keukens in de voedingsindustrie.

Elastische band


De functionele hoofd- en haarbedekker voor eenmalig gebruik is verkrijgbaar in een universeel formaat. Dankzij de elastische band past en draagt de bescherming heel gemakkelijk en blijft deze goed op zijn plaats zitten.

Diverse kleuren


De astrocap is standaard uit voorraad leverbaar in blauw en wit. Op aanvraag is de hoofd- en haarbedekker ook in andere kleuren verkrijgbaar. Hiermee kun je ze in een kleurcoderingsysteem inpassen om zo de kans op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen te minimaliseren.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690931
Merk ComFort
EAN 4051642000411
Materiaal Non-woven
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Wit
Design Astrocaps
Uitvoering
Uitvoering Met mondmasker

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook