ComFort Handschoen, Nitril, ongepoederd, XL, zwart


Productcode
690673
Besteleenheid
1
Merk
ComFort

€ 7,25 /doos @ 100 stuks
€ 8,77 incl. BTW

Op voorraad
595 producten

Beschermd werken wordt nog gemakkelijker met deze ongepoederde nitril handschoenen.

Trendy zwarte handschoen
Zwarte nitril handschoenen zijn populair bij sushi-restaurants, afhaalrestaurants en slagerijen van grote retailers. Maar ook kapsalons, beautysalons, mondhygiënisten en zelfs tandartsen geven steeds vaker de voorkeur aan deze trendy zwarte handschoen. Om vooral praktische redenen worden de handschoenen ook graag gebruikt door garagebedrijven en reparateurs van autoruiten.

Dun en sterk
Het dunne en toch sterke materiaal van deze comfortabele handschoenen biedt uitstekende bescherming en geeft daarnaast een hoge tastgevoeligheid. Ze beschikken over een prima pasvorm en een goed rekvermogen en passen zowel links als rechts.

Vrij van latex
Latexvrije handschoenen zijn uitermate geschikt voor mensen die allergisch of overgevoelig zijn voor latex. Ze zijn bovendien aantrekkelijke geprijsd, ongepoederd en hebben een lange levensduur.

Vier maten
Deze zwarte nitril handschoenen zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL en worden geleverd in een handige dispenserdoos.
Algemeen
Productcode 690673
Merk ComFort
EAN 05010699525604
Materiaal Nitril
Uitvoering Ongepoederd
Maten en gewichten
Formaat XL
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Zwart
Verpakking
Aantal per pallet 630

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie