ComFort Handschoen, Rubber, XL, blauw


Code
690698
Besteleenheid
1

€ 7,20 /pak à 12 stuks Excl. btw

Op voorraad
2 producten

Deel dit product

Met deze ongepoederde latex huishoudhandschoenen wordt veilig schoonmaken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Ideale bescherming


Deze poedervrije blauwe werkhandschoenen van latex zijn ideaal als je allergisch bent voor poeder in handschoenen. De zeer elastische handschoenen zijn ontwikkeld voor eenmalig gebruik. Ze voorkomen aanraking met bacteriën, zuren en schoonmaakmiddelen en bieden zo perfecte bescherming bij werkzaamheden in de schoonmaakbranche.

Prima pasvorm


De rubberen handschoenen beschikken over een prima pasvorm en een goed rekvermogen en passen zowel aan de linker- als aan de rechterhand. De gevlokte binnenzijde maakt het aan- en uittrekken van de handschoenen gemakkelijk, absorbeert zweet en zorgt voor extra grip op je materialen.

Antislippatroon


Doordat de handschoenen op de vingers en de handpalm zijn voorzien van een diamantpatroon, bieden ze bovendien optimale grip bij zowel droge als natte omstandigheden.

Bij voedingsmiddelen


De kleur blauw biedt extra bescherming bij de bereiding van voedsel, aangezien voedingsmiddelen van nature niet blauw zijn. Als bijvoorbeeld bij het snijden van voedsel een stukje handschoen loskomt, is dit goed zichtbaar en kan het direct worden verwijderd.

Diverse maten en kleuren


Latex handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

Let op: latex is een natuurlijk rubber dat bij sommige mensen overgevoeligheid of een allergische reactie kan veroorzaken.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690698
Merk ComFort
EAN 8710883331567
Materiaal Rubber
Maten en gewichten
Formaat XL
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Blauw

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook