ComFort® Handschoen, Vinyl, ongepoederd, M, wit


Productcode
690456
Besteleenheid
1
Merk
ComFort®

€ 4,40 /doos @ 100 stuks
€ 5,32 incl. BTW

Op voorraad
37 producten

Vinyl handschoenen zijn gemaakt uit PVC. Deze handschoen zit iets losser om de hand dan een latex en/of nitrile handschoen maar is uiterst geschikt voor met name de kappersbranche, drukkerijsector en de voedingsindustrie.Algemeen
Productcode 690456
Merk ComFort®
EAN 08710883331031
Materiaal Vinyl
Uitvoering Ongepoederd
Maten en gewichten
Formaat M
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Wit

Merk ComFort®

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie