ComFort Hoes, PE, blauw


Dek je producten in normwagens veilig en hygiënisch af met een praktische Secure & Clean-hoes.

Tijdelijke bescherming
Deze disposable hoezen van licht en stevig polyetheen (PE) zijn een uitstekende tijdelijke bescherming van voedsel en andere kwetsbare producten tijdens opslag en vervoer in een normwagen. De hoezen zijn voedselveilig en daardoor ideaal te gebruiken in de voedselverwerkende industrie. Voor optimale hygiëne gooi je de hoezen na gebruik weg.

Efficiënt elastiek
De Secure & Clean-hoezen van ComFort onderscheiden zich van andere afdekmaterialen door het in de hoes verwerkte elastiek. Dit zorgt ervoor dat de hoezen gemakkelijker zijn te plaatsen en beter op hun plek blijven zitten. De inhoud van je normwagen wordt zo nog efficiënter beschermd tegen stof, vuil en andere invloeden van buitenaf.

Diverse kleuren
De Secure & Clean-hoezen voor eenmalig gebruik zijn leverbaar in diverse formaten en kleuren. Je kunt ze eenvoudig inpassen in een kleurencoderingssysteem om de kans op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen te minimaliseren.

Voedselveilig werken
Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.
Algemeen
Code 158001
Merk ComFort
EAN 8710883101672
Materiaal PE
Maten en gewichten
Dikte (my) 30
Lengte (cm) 125
Breedte (cm) 85
Hoogte (cm) 25
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Blauw
Design Secure & Clean

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 5,95/pak @ 10 stuks
€ 180,00/doos @ 1000 stuks
€ 4,90/pak @ 10 stuks