ComFort Mouwbeschermer, LDPE, rood


Productcode
690033
Besteleenheid
1
Merk
ComFort

€ 5,35 /krimp @ 100 st
€ 6,47 incl. BTW

Op voorraad
54 producten

Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Het zou kunnen dat deze natuurlijke stof een allergische reactie teweeg brengt. Latex handschoenen zijn uitstekend geschikt voor tal van sectoren zoals bijvoorbeeld de food- en non-food sector, mAlgemeen
Productcode 690033
Merk ComFort
EAN 08710883022267
Materiaal LDPE
Variant Mouwovertrek
Maten en gewichten
Dikte (my) 20
Breedte (cm) 20
Lengte (cm) 40
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Rood

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie