ComFort Pleister, Textiel, 75x25mm, blauw


Productcode
694204
Besteleenheid
1
Merk
ComFort

€ 12,50 /doos @ 100 stuks
€ 15,13 incl. BTW

Op voorraad
3 producten

Voor het exploiteren van een winkel zijn talloze ge- en verbruiksartikelen nodig. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.Algemeen
Productcode 694204
Merk ComFort
EAN 08714215105055
Materiaal Textiel
Uitvoering Detecteerbaar
Maten en gewichten
Lengte (mm) 75
Breedte (mm) 25
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Blauw

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie