ComFort Pleister, Textiel, detecteerbaar, 75x25mm, blauw


Productcode
694204
Besteleenheid
1

€ 8,95 /doos @ 100 stuks
€ 10,83 incl. BTW

Op voorraad
64 producten

Deel dit product

Met deze detecteerbare blauwe pleisters wordt voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Soepel en hygiënisch
Een ongeluk zit in een klein hoekje… Deze voorgesneden pleisters van 2,5cm breed en 7,2cm lang zijn geschikt voor het hygiënisch en beschermend afdekken van kleine verwondingen. De soepele wondbeschermers van ademend textiel hebben een goede rekbaarheid, waardoor ze je tijdens je werk voldoende comfort en bewegingsvrijheid bieden.

Blauwe bescherming
Dankzij de felle kleur blauw zijn (delen van) deze pleister altijd gemakkelijk terug te vinden in de productieruimte en kunnen ze direct worden verwijderd. Omdat voedingsmiddelen van nature niet blauw zijn, biedt het opvallende blauw van deze pleisters tevens extra bescherming bij de bereiding van voedsel.

Metaaldetector
Detectiepleisters zijn bovendien voorzien van een aluminium strip die zich onzichtbaar onder het wondkussen bevindt. Dit maakt de pleisters gemakkelijk traceerbaar voor metaaldetectoren, zodat je eenvoudig kunt voorkomen dat ze gaan zwerven door bijvoorbeeld voeding. Een ideale pleister voor gebruik in de voedselverwerkende industrie.

Honderd stuks
Deze detecteerbare, voedselveilige blauwe pleisters worden geleverd in een handig doosje met honderd individueel verpakte pleisters, zodat je niet snel misgrijpt.

Voedselveilig werken
Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.
Algemeen
Productcode 694204
Merk ComFort
EAN 08714215105055
Materiaal Textiel
Uitvoering Detecteerbaar
Maten en gewichten
Lengte (mm) 75
Breedte (mm) 25
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Blauw
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie