ComFort Reinigingsdoekje, Blauw


Code
681937
Besteleenheid
1

€ 11,50 /Pot Excl. btw

Op voorraad
156 producten

Deel dit product

Met deze desinfecterende ‘heavy duty’-doekjes maak je snel en veilig allerlei oppervlakken schoon zonder water of spray.

Bacteriedodend


Schoonmaken zonder morsen en zonder kans op kruisbesmetting? Kies dan voor deze efficiënte blauwe wegwerpdoekjes. Ze zijn geïmpregneerd met een extra sterke formule die bestaat uit een mengsel van biociden voor het wegvegen en doden van de meeste bacteriën, sporen, schimmels en virussen.

Zuiverend en ontsmettend


De schoonmaakdoekjes zorgen voor de desinfectie van veel verschillende materialen en oppervlakken en zijn zuiverend en ontsmettend bij infectiegevaar. Omdat ze ideaal zijn op plaatsen waar risico is op virale besmetting, worden ze veel gebruikt in de medische wereld en in de voedingsindustrie.

Schoon zonder krassen


De sneldrogende desinfectiedoekjes van 13 x 13 cm zijn gemaakt van hoogwaardig polyviscose en een non-wovenmix. Dit resulteert in zachte en toch stevige doekjes die geen krassen geven op de schoon te maken oppervlakken.

Lang houdbaar


De tweehonderd doekjes zijn verpakt in een handige pot waar je ze een voor een uit kunt pakken. Dankzij de met folie afgesloten opening blijven de doekjes lang houdbaar. De praktische pot is bovendien gemakkelijk mee te nemen, zodat je de desinfecterende doekjes ook goed kunt gebruiken in bijvoorbeeld werkvoertuigen.Code 681937
Merk ComFort
EAN 5024951009344
Aantal 200
Algemeen
Materiaal Chemicals
Maten en gewichten
Breedte (cm) 13
Lengte (cm) 13
Uiterlijk
Kleur Blauw
Verpakking
Aantal per pallet 864

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook