ComFort Schoenovertrek, LDPE, 15x41cm, 40my, rood


Code
690022
Besteleenheid
1

€ 3,30 /krimp à 100 st Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Met deze hygiënische schoenenovertrekken wordt voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Voorkom kruisbesmetting


Deze praktische schoenovertrekken voorkomen dat vuil en bacteriën van schoeisel in aanraking komen met voedsel en houden je schoenen tegelijkertijd vrij van opspattend vuil en vocht. Door de hoezen bij het binnengaan van de productieruimte of keuken over je schoenen te schuiven, verklein je op een eenvoudige manier de kans op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen.

Praktisch elastiek


Je trekt de waterdichte schoenbeschermers van sterk en soepel kunststof heel gemakkelijk om je schoenen heen. Dankzij het elastiek aan de bovenzijde hebben de schoenenhoezen een perfecte pasvorm en blijven ze tijdens het werken en lopen prima op hun plek zitten.

Vele toepassingen


Voedselveilige schoenovertrekken zijn een ideale bescherming in de voedingsindustrie. Ze worden ook veel gebruikt bij schilder- en spuitwerk, schoonmaakwerk, in de gezondheidszorg en in laboratoria.

Diverse varianten


De functionele schoenenovertrekken voor eenmalig gebruik zijn leverbaar in verschillende (universele) maten en diktes. Voor laarzen zijn er ook handige laarsovertrekken verkrijgbaar.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690022
Merk ComFort
EAN 4051642001456
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 40
Breedte (cm) 15
Lengte (cm) 41
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Rood
Uitvoering
Variant Schoen-, laarsovertrek

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 6,45/pak à 100 stuks
€ 11,95/pak à 100 stuks
€ 39,95/doos à 1000 stuks