ComFort Schoenovertrek, LDPE, 38x47cm, 70my, transparant


Code
690023
Besteleenheid
1

€ 11,60 /krimp à 50 st Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Met deze hygiënische laarzenovertrekken wordt voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Voorkom kruisbesmetting


Deze praktische laarsovertrekken voorkomen dat vuil en bacteriën van schoeisel in aanraking komen met voedsel en houden je laarzen tegelijkertijd vrij van opspattend vuil en vocht. Door de hoezen bij het binnengaan van de productieruimte of keuken over je laarzen te schuiven, verklein je op een eenvoudige manier de kans op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen.

Praktisch elastiek


Je trekt de waterdichte laarsbeschermers van sterk en soepel kunststof heel gemakkelijk om je laarzen of over je schoenen en onderbenen heen. Dankzij het elastiek aan de bovenzijde hebben de laarzenhoezen een perfecte pasvorm en blijven ze tijdens het werken en lopen prima op hun plek zitten.

Vele toepassingen


Voedselveilige laarsovertrekken zijn een ideale bescherming in de voedingsindustrie. Ze worden ook veel gebruikt bij schilder- en spuitwerk, schoonmaakwerk, in de gezondheidszorg en in laboratoria.

Eén maat


De functionele laarzenovertrekken voor eenmalig gebruik zijn verkrijgbaar in een universele maat die altijd past. Voor schoenen zijn er ook handige schoenovertrekken leverbaar.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690023
Merk ComFort
EAN 8710883022250
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 70
Breedte (cm) 38
Lengte (cm) 47
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Schoen-, laarsovertrek

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 4,35/pak à 100 stuks