ComFort Schoenovertrek, LDPE, blauw


Productcode
690021
Besteleenheid
1
Merk
ComFort

€ 4,80 /krimp @ 50 st
€ 5,81 incl. BTW

Op voorraad
106 producten

Met deze extra dikke hygiënische schoenovertrekken wordt voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Voorkom kruisbesmetting
Deze praktische schoenovertrekken voorkomen dat vuil en bacteriën van schoeisel in aanraking komen met voedsel en houden je schoenen tegelijkertijd vrij van opspattend vuil en vocht. Door de hoezen bij het binnengaan van de productieruimte of keuken over je schoenen te schuiven, verklein je op een eenvoudige manier de kans op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen.

Praktisch elastiek
Je trekt de waterdichte schoenbeschermers van sterk en soepel kunststof heel gemakkelijk om je schoenen heen. Dankzij het elastiek aan de bovenzijde hebben de schoenenhoezen een perfecte pasvorm en blijven ze tijdens het werken en lopen prima op hun plek zitten.

Vele toepassingen
Voedselveilige schoenovertrekken zijn een ideale bescherming in de voedingsindustrie. Ze worden ook veel gebruikt bij schilder- en spuitwerk, schoonmaakwerk, in de gezondheidszorg en in laboratoria. Deze schoenovertrekken van zware kwaliteit zijn extra sterk en dik, waardoor ze geschikt zijn voor langdurig gebruik.

Diverse varianten
De functionele schoenenovertrekken voor eenmalig gebruik zijn leverbaar in verschillende (universele) maten en diktes. Voor laarzen zijn er ook handige laarsovertrekken verkrijgbaar.

Voedselveilig werken
Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.
Algemeen
Productcode 690021
Merk ComFort
EAN 08710883022083
Variant Schoen-, laarsovertrek
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 180
Breedte (cm) 16
Lengte (cm) 40
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Blauw
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie