ComFort Schort en jas, PP, met capuchon en rits, XXL, wit


Deze disposable overall met capuchon maakt het ontvangen van gasten op je werkvloer wel heel gemakkelijk!

Comfortabel bewegen


Krijg je bezoek in je productieruimte of keuken? Deze ruimvallende overall, bestaande uit een broek en jas uit één geheel, zorgt dat je gast zich comfortabel door je werkruimten kan bewegen. Door het dragen van de overall bevorder je het schoon en hygiënisch houden van je werkomgeving, terwijl de kleding van je bezoeker tegelijkertijd wordt beschermd tegen eventuele vervuiling.

Met ritssluiting


De vederlichte non-woven ‘schort en jas’ draagt prettig, ook over je gewone kleding heen. Hij is voorzien van goed sluitende capuchon en een ritssluiting waarmee je de jas eenvoudig dichtmaakt. Dankzij de polselastieken sluiten de mouwen goed rond de pols, waardoor daar geen vuil of stof in of uit de bezoekersoverall kan komen.

Diverse maten


Bezoekersjassen en overalls zijn onmisbaar in de voedingsindustrie en de schoonmaaksector. Deze overalls zijn leverbaar in diverse maten.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690124
Merk ComFort
EAN 8710883015818
Materiaal PP
Maten en gewichten
Formaat XXL
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Uitvoering Met capuchon en rits
Verpakking
Aantal per pallet 12

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie