comfort secureenclean hoes 72x84x25 or.


Productcode
158004
Besteleenheid
1
Merk
ComFort

€ 4,70 /pak @ 10 stuks
€ 5,69 incl. BTW

Op voorraad
40 producten

Zakken met zijvouw hebben aan de zijkant een insparing. Door de zijvouw wordt de inhoudsmaat vergroot. Raadpleeg de handige productwijzer voor de eigenschappen en toepassingen van onze producten via de Klantenservice.Algemeen
Productcode 158004
Merk ComFort
EAN 08710883131679
Materiaal PE
Maten en gewichten
Breedte (cm) 72
Lengte (cm) 84
Hoogte (cm) 25
Dikte (my) 30
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Oranje
Design Secure & clean

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie