confort bezoekersjas drukknoop wit XXL


Productcode
690018
Besteleenheid
1
Merk
ComFort

€ 40,25 /doos @ 50 stuks
€ 48,70 incl. BTW

Op voorraad
7 producten

De bezoekersjas schermt de kleding van bezoekers af van contact met de omgeving. Voorkomt overdracht van contaminanten van ruimte naar ruimte.Algemeen
Productcode 690018
Merk ComFort
EAN 08710883019212
Variant Bezoekersjas
Materiaal PP
Uitvoering Drukknop
Maten en gewichten
Formaat XXL
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Wit
Verpakking
Aantal per pallet 10

Merk ComFort

Denk je aan persoonlijke bescherming, dan denk je aan ComFort®. Al meer dan twintig jaar is ComFort de vertrouwde naam voor een hoogwaardig assortiment (persoonlijke) beschermingsmiddelen, zoals mouwovertrekken, schoenovertrekken, baretten, bezoekersjassen, afdekhoezen en handschoenen.

Kwaliteit en draagcomfort
Alle producten van ComFort zijn gecertificeerd volgens Europese richtlijnen en afgestemd op de actuele gebruikerseisen. Naast kwaliteit staan gemak en een optimaal draagcomfort centraal, zodat medewerkers de beschermingsmiddelen met plezier dragen. ‘Moeten’ wordt zo ‘willen’. Dit verhoogt het hygiëneniveau in de werkomgeving aanzienlijk!

Hygiënisch werken
Met ComFort profiteer je van een HACCP-totaaloplossing voor comfortabel hygiënisch en (voedsel)veilig werken. De productlijn van ComFort is daarom onmisbaar voor mensen die dagelijks werken in de (voedselverwerkende) industrie, gezondheidszorg, professionele schoonmaak, foodretail en foodservice.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie