Contact Etiket, Ma t/m zo, Papier, 26x12mm,


Code
522154
Besteleenheid
1

€ 47,95 € 37,95 /doos à 21 rol Excl. btw

Op voorraad
50 producten


Deel dit product

Voldoe eenvoudig aan de eisen voor voedselveiligheid met deze permanente Contact-etiketten in zeven kleuren.

Etiketten maandag t/m zondag


Deze etikettenserie van Contact bestaat uit zeven rollen etiketten met voor iedere dag van de week een eigen kleur. Ook de namen van de dagen staan duidelijk op de etiketten vermeld. De papieren dagetiketten zijn bedoeld voor voedseletikettering en ideaal om de houdbaarheid van geopende producten aan te geven.

Twee methodes


De permanente etiketten zijn op twee manieren te gebruiken: neem het etiket dat hoort bij de dag van opening en noteer hierop tot wanneer het product houdbaar is. Of gebruik het etiket van de dag waarop het product moet worden verwijderd en noteer hierop de datum van openen. Iedere doos bevat 21 rollen met etiketten, oftewel drie rollen voor iedere dag.

Ideaal voor grootkeukens


De Contact-dagetiketten zijn ideaal voor gebruik door voedselproducenten, cateraars, horecagelegenheden, bedrijfskantines, instellingen en andere professionele (groot)keukens. Zo kun je eenvoudig voldoen aan de wettelijke HACCP-normen voor voedselveiligheid en voedseletikettering.

Voor Contact-datumtang


De etiketten worden geleverd op handige rollen. Met hun afmeting van 26 x 12 mm passen ze perfect in de ergonomische datumtang Contact Premium 8.26 DT met één afdrukregel en acht afdrukposities. Je plaatst deze etiketrollen heel gemakkelijk in de behuizing van de datumtang, stelt de juiste datum in en kunt direct aan het werk.Algemeen
Code 522154
Merk Contact
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Lengte (mm) 26
Breedte (mm) 12
Uitvoering
Lijm Permanent
Variant Ma t/m zo
Verpakking
Aantal per pallet 1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie