CoolerClean spray 100ml


Productcode
999984
Besteleenheid
1

€ 9,95 /fles
€ 12,04 incl. BTW

Op voorraad
3 producten

Deel dit product

Houd je watercooler veilig schoon met deze Cooler Clean Spray.

Bacterievrije watercooler
Heb je een verfrissende waterkoeler in je winkel, kantine of bedrijfsruimte staan? Maak de plekken die door handen worden aangeraakt dan regelmatig schoon met deze speciaal ontwikkelde Cooler Clean Spray. Zo krijgen bacteriën geen kans en blijft je water heerlijk smaken.

Bij iedere fleswisseling
Aangeraden wordt om het reservoir of de zogeheten ‘waterguard’ bij iedere fleswisseling te sprayen. Spuit de Cooler Clean Spray goed op de pin van de cooler en op de dop van de waterfles. Je kunt de waterfles daarna direct plaatsen. Voor de beste hygiëne spray je ook meteen de tapkraantjes.

Veilig sprayen
Cooler Clean Spray bestaat uit smaakloze en reukloze bestanddelen die veilig zijn voor de mens. Een flesje spray bevat 100 ml per flesje.Maten en gewichten
Productcode 999984
Merk Neutraal
EAN 08714215062143
Inhoud (ml) 100
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie