Cupbliss, Koffiebeker, Karton/PE, 180ml, 7.5oz, 93mm, assorti


Code
450295
Besteleenheid
1

€ 112,50 /doos à 2500 stuks Excl. btw
€ 0,00
€ 0,00
€ 0,00

Op voorraad
21 producten

Deel dit product

Laat je gasten ‘bewust’ genieten van hun warme drank in deze vrolijke motiverende Cupbliss-cup.

Kleurrijke drinkbeker Cupbliss


Serveer je warme dranken in deze opvallende en kleurrijke kartonnen drinkbekers met bijzondere opdruk. Met een standaardmaat van 180ml zijn de cups ideaal voor het schenken van een normale portie koffie, thee, chocolademelk, soep, glühwein of andere warme drank.

Breed inzetbaar


Dankzij de speciale coating aan de binnenzijde kan de warmte gemakkelijk weg, terwijl je je handen niet brandt. Deze onderscheidende sfeermaker is breed inzetbaar en ideaal voor bedrijven, instellingen, horeca en catering. En ook thuis en onderweg komt deze unieke drinkbeker prima tot zijn recht.

Positief en sociaal


Met zijn persoonlijke boodschap geeft deze drinkbeker je niet alleen een positieve boost, Cupbliss doneert ook nog eens de helft van zijn winst aan goede doelen. Met elk slokje dat je uit een Cupbliss-bekertje drinkt, maak je dus een verschil. Door bij te dragen aan bijvoorbeeld War Child, Terre des Hommes en Free a Girl helpt Cupbliss kinderen die opgroeien in mensonterende omstandigheden een betere toekomst tegemoet te gaan.

Kleuren en teksten


Standaard zijn de Cupbliss-cups verkrijgbaar in zes kleuren en met achttien verschillende teksten. Deze kleuren en teksten veranderen steeds, zodat het drinken uit een Cupbliss-beker nooit saai wordt. Wil je ook eens een eigen opdruk? Bij grote aantallen kun je je logo of afbeelding op de bekers laten drukken. Vraag onze medewerkers!

Maak het verschil


Door bewust te drinken uit Cupbliss-bekers help je ergens op de wereld een kansarm kind. Dat geeft een goed gevoel, toch?Algemeen
Code 450295
Merk Cupbliss
EAN 8710653012986
Materiaal Karton/PE
Maten en gewichten
Inhoud (oz) 7.5
Inhoud (ml) 180
Hoogte (mm) 93
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Assorti
Uitvoering
Variant Koffiebeker
Verpakking
Aantal per pallet 18

Merk Cupbliss

Cupbliss wil graag het verschil maken en een positieve bijdrage leveren aan onze wereld. Daarom maakt deze leverancier vrolijk gekleurde koffiebekertjes met een steeds veranderende positieve boodschap. De motiverende cups voor warme dranken zijn ideaal voor gebruik door bedrijven, instellingen, sportverenigingen, horeca en catering.

Goede doelen
Het idee achter de bekertjes is om positiviteit met elkaar te delen, bijvoorbeeld op de werkvloer. Cupbliss geeft daarnaast de helft van zijn winst weg aan goede doelen en is daar transparant in. Zo doneerde het al aan War Child, Unicef en Terre des Hommes, het Alzheimercentrum en de stichting Free a Girl. Bij elk slokje dat je uit je Cupbliss-bekertje drinkt, maak je dus zelf ook een verschil!

Bedrukking op maat
Het is erg leuk om de Cupbliss-cups te laten bedrukken met je eigen logo of afbeelding. Dit kan bij grotere afnames. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Evert de Kruyff

4 februari 2017

5 van 5 sterren

Wij gebruiken deze beker nu ruim een in ons bedrijfsrestaurant en onze coffee corners. Ik hoor alleen maar positieve geluiden. Vrolijk, kleurrijk en ook nog watnvoornhet goede doel. Helemaal blij worden wij ervan.


Anderen bestelden ook