Dental set in paper box The Spa Collection


Code
21-1038011
Besteleenheid
2

€ 55,00 /doos à 100 stuks Excl. btwDeel dit product

Bied je gasten mondzorg op niveau met deze dental set van The Spa Collection.

Dental set van The Spa Collection


Kies de beste tandverzorgingsset voor je gasten. Dit setje tandenborstel en tubetje tandpasta van The Spa Collection is goed voor een paar poetsbeurten met een ultraschoon resultaat. Zo kunnen je gasten de dag met een stralend schoon gebit beginnen en afsluiten.

Hygiënisch verpakt


De tandenborstel en het tubetje tandpasta van The Spa Collection zijn per set hygiënisch verpakt in een kartonnen doosje en een folie. Je gasten nemen het setje graag mee naar huis als aandenken.

The Spa Collection: superbrede collectie


Het assortiment The Spa Collection is superuitgebreid. Van handlotion tot spiegeltjes: alles wat je maar in een hotelkamer kunt vinden, is verkrijgbaar in The Spa Collection. Zeg je ‘hotel’, dan zeg je ‘The Spa Collection’.


Code 21-1038011
Merk The Spa Collection

Merk The Spa Collection

The Spa Collection is een gerenommeerd internationaal designermerk. Sinds de jaren 90 van de vorige eeuw levert het diverse serviceproducten, waaronder gastenbenodigdheden zoals douche- en badproducten, aan onder andere hotels, sauna’s en beauty- en wellnessresorts.

The Spa Collection: met hotel-DNA

The Spa Collection is ontworpen door en voor hotelmensen. Het hotel-DNA zit als het ware in deze lijn verweven. Door de neutrale, witte uitstraling zijn de guestsupplies van The Spa Collection zeer breed inzetbaar. Ze passen eigenlijk altijd en overal. Niet voor niets is The Spa Collection een bijzonder populaire lijn in heel Europa.

Fris accent met lemon grass

Je gasten ervaren de gastenbenodigdheden van The Spa Collection als pure verwennerij. De heerlijke lemongrassgeur geeft de producten een zalig fris accent. Het citroenachtige aroma ontspant en verzacht, maar werkt ook opwekkend. Een zeer herkenbare geur, omdat lemon grass bijna alleen in The Spa Collection wordt gebruikt. Je gasten ervaren het rijke gevoel van een vijfsterrenhotel tijdens een weekend weg of een welverdiende vakantie. Lemon grass is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten! Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 13,45/doos à 500 stuks