DEPA® Box, Grill & Chill, partybox, 6 pers., 36x13,5x22,5cm, rood


Code
499601
Besteleenheid
1

€ 6,95 /set Excl. btw

Op voorraad
60 producten

Deel dit product

Een relaxte barbecue zonder gesjouw met losse bordjes, glazen en bestek? Pak deze praktische zespersoons partybox Grill & Chill mee!

Compacte partybox Grill & Chill


Wat is er heerlijker dan een zomerse barbecue? Met deze stoere disposable barbecuebox voor zes personen heb je alles bij de hand voor een geslaagde barbecue of grillmaaltijd in je achtertuin of in het park. Het totaalpakket is gevuld met supersterke trendy kwaliteitsproducten in een mooi op elkaar afgestemde kleurencombinatie. Zo maak je van elk feestmaal in de buitenlucht heel gemakkelijk een succes.

Van borden tot satéprikkers


In deze vurige box vind je zes disposable borden, tien glazen, tien messen en tien vorken, twintig servetten en honderd lange satéprikkers voor het maken van vlees- en groentespiesen. Alle basismaterialen dus voor een perfect gedekte BBQ-tafel. De borden zijn magnetron- en vaatwasbestendig en daardoor geschikt voor meermalig gebruik.

Barbecueën maar!


Dankzij zijn handige handgreep neem je de partybox Grill & Chill gemakkelijk mee zodra je eropuit wilt. Eenvoudig oppakken, vuurtje aan en barbecueën maar! De aantrekkelijke kartonnen doos doet het ook prima als hippe cadeauverpakking.

Inhoud per Grill & Chill-box


  • 6 borden
  • 10 glazen
  • 10 messen
  • 10 vorken
  • 20 servetten
  • 100 satéprikkersAlgemeen
Code 499601
Merk DEPA®
EAN 8710653029540
Materiaal Karton
Maten en gewichten
Hoogte (cm) 36
Lengte (cm) 22,5
Breedte (cm) 13,5
Uiterlijk
Design Grill & Chill
Kleur Rood
Uitvoering
Variant Partybox
Uitvoering 6 pers.
Verpakking
Aantal per pallet 48

Merk DEPA®

Met een totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat om ondernemers binnen de foodservice en retail te helpen hun bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever in te richten. Niet voor niets staat ons merk Depa® bekend om het leveren van de juiste kwaliteit voor de juiste prijs.

De klant centraal
Bij het samenstellen van de productlijn van Depa staan altijd de wensen en behoeften van de eindgebruikers centraal. Hiervoor combineren wij een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met inzicht in de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemers en medewerkers in foodservice en retail. Zo is een reeks innovatieve verpakkingsoplossingen ontstaan die uitblinkt in optimale productpresentatie, maximaal gebruiksgemak en duurzaamheid.

Rendement
Depa levert al sinds 1947 disposables en verpakkingen aan groothandels en retailers. Het doel daarbij is om rendement te creëren voor onze klanten. Om dit te bereiken denkt Depa mee en reikt het oplossingen aan die helpen bij het succesvol inzetten van de producten richting eindgebruikers en consumenten.

Duurzaamheid
Een van de kernwaarden van Depa is duurzaamheid. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten, concepten en alternatieve verpakkingen die minder belastend zijn voor het milieu. Zo leveren wij actief een bijdrage aan een duurzame foodservice- en retailbranche. Deze denk- en handelswijze komt op een unieke manier tot uitdrukking in ons merk Bright®.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook