/static/uploads/pictures/large/116778.png

DEPA® Folie, polyrollen, vellen op rol, LDPE, 24cm, transparant

Op voorraad

Bekijk winkelvoorraad
Code
Besteleenheid
116778
1
  • Gratis verzending vanaf € 250,-
  • Gratis afhalen in een van onze 8 stores
/static/uploads/pictures/large/116778.png
Prijs € 58,70 doos à 10 rol

Of bespaar 10% als je 10 producten koopt

Koop meer en bespaar!
Deel dit product
Overzicht

LDPE (polyethyleen) folie op rol voor het afdekken van uiteenlopende (vers)producten. Beschermt tegen vocht, stof en vuil. Polyrollen worden veelal gebruikt in een bakkerij of slagerij.

Bekijk volledig Overzicht
Specificaties
Algemeen
Code 116778
Merk DEPA®
EAN 8710883101979
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Breedte (cm) 24.0
Lengte (cm) 30.0
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Polyrollen
Uitvoering vellen op rol
Verpakking
Aantal per pallet 45
Aantal per pallet 65
Bekijk alle specificaties
Merk

Met een totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat om ondernemers binnen de foodservice en retail te helpen hun bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever in te richten. Niet voor niets staat ons merk Depa® bekend om het leveren van de juiste kwaliteit voor de juiste prijs.

De klant centraal
Bij het samenstellen van de productlijn van Depa staan altijd de wensen en behoeften van de eindgebruikers centraal. Hiervoor combineren wij een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met inzicht in de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemers en medewerkers in foodservice en retail. Zo is een reeks innovatieve verpakkingsoplossingen ontstaan die uitblinkt in optimale productpresentatie, maximaal gebruiksgemak en duurzaamheid.

Rendement
Depa levert al sinds 1947 disposables en verpakkingen aan groothandels en retailers. Het doel daarbij is om rendement te creëren voor onze klanten. Om dit te bereiken denkt Depa mee en reikt het oplossingen aan die helpen bij het succesvol inzetten van de producten richting eindgebruikers en consumenten.

Duurzaamheid
Een van de kernwaarden van Depa is duurzaamheid. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten, concepten en alternatieve verpakkingen die minder belastend zijn voor het milieu. Zo leveren wij actief een bijdrage aan een duurzame foodservice- en retailbranche. Deze denk- en handelswijze komt op een unieke manier tot uitdrukking in ons merk Bright®.

Bekijk volledig Merk
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie