DEPA® Rietje, buigzaam, papier, 220mm, assorti


Code
600767
Besteleenheid
1

€ 9,50 € 7,60 /zak à 500 stuks Excl. btw

Deel dit product

Fleur je drankjes op met deze vrolijk gestreepte buigrietjes van papier.

Gekleurde papieren rietjes


Veel mensen drinken hun drankje liever met een buigrietje dan met een recht rietje. Deze handige buigrietjes van papier kun je dankzij het harmonicagedeelte gemakkelijk buigen zonder dat ze lekraken. Zo is drinken uit een flesje of hoog glas nóg prettiger.

Feestelijke uitstraling


Met hun mix van vrolijke kleuren geven deze veelzijdige, flexibele rietjes een feestelijke uitstraling aan al je koude drankjes; van limonades, vruchtensappen en frisdranken tot melk, cocktails en zelfs smoothies. De 22 cm lange rietjes worden in de vier kleuren geel, groen, rood en blauw geleverd in een assortiverpakking.

Van waterproof papier


Drinkrietjes van waterproof papier zijn een uitstekend alternatief voor plastic rietjes. Ze zijn gemaakt van voedselveilig, FSC-gecertificeerd papier. Een vrolijke aanvulling bij feestjes en evenementen en een aanwinst voor restaurants, snackbars, foodtrucks, cateraars en andere horecagelegenheden.Algemeen
Code 600767
Merk DEPA®
EAN 8710653058236
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Lengte (mm) 220
Diameter (mm) 6
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Milieukeurmerk FSC
Uiterlijk
Kleur Assorti
Uitvoering
Variant Buigzaam
Verpakking
Aantal per pallet 192000
Aantal per pallet 216000

Merk DEPA®

Met een totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat om ondernemers binnen de foodservice en retail te helpen hun bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever in te richten. Niet voor niets staat ons merk Depa® bekend om het leveren van de juiste kwaliteit voor de juiste prijs.

De klant centraal
Bij het samenstellen van de productlijn van Depa staan altijd de wensen en behoeften van de eindgebruikers centraal. Hiervoor combineren wij een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met inzicht in de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemers en medewerkers in foodservice en retail. Zo is een reeks innovatieve verpakkingsoplossingen ontstaan die uitblinkt in optimale productpresentatie, maximaal gebruiksgemak en duurzaamheid.

Rendement
Depa levert al sinds 1947 disposables en verpakkingen aan groothandels en retailers. Het doel daarbij is om rendement te creëren voor onze klanten. Om dit te bereiken denkt Depa mee en reikt het oplossingen aan die helpen bij het succesvol inzetten van de producten richting eindgebruikers en consumenten.

Duurzaamheid
Een van de kernwaarden van Depa is duurzaamheid. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten, concepten en alternatieve verpakkingen die minder belastend zijn voor het milieu. Zo leveren wij actief een bijdrage aan een duurzame foodservice- en retailbranche. Deze denk- en handelswijze komt op een unieke manier tot uitdrukking in ons merk Bright®.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie