op=op

DEPA® Vork, snackvork, PS, 13,5cm, zwart


Code
458040
Besteleenheid
1

€ 13,95 € 12,95 /doos à 1000 stuks Excl. btw

Op voorraad
174 producten

Deel dit product

Lekker snacken zonder vette vingers doe je met dit praktische snackvorkje.

Handige snijrand


Deze plastic snackvorkjes hebben één gekartelde zijrand en zijn dus vork en mes ineen. Met de handige snijrand kun je eenvoudig een snack snijden en dankzij het vorkje blijven tijdens het eten de handen schoon.

Hygiënische oplossing


De vorkjes zijn een efficiënte en hygiënische oplossing bij het eten van een patatje, frikandel, berehap, gehaktbal of andere snack. Ze zijn ook zeer geschikt voor het eten van kibbeling, salades of poffertjes.

Stevig kunststof


Geef deze snackvorkjes van stevig kunststof bij iedere bestelling of leg ze in een bakje op je toonbank. Tevens verkrijgbaar in wit.Algemeen
Code 458040
Merk DEPA®
EAN 8710653026921
Materiaal PS
Maten en gewichten
Lengte (cm) 13,5
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Variant Snackvork
Verpakking
Aantal per pallet 175

Merk DEPA®

Met een totaalpakket aan disposables en verpakkingen is Depa Disposables als geen ander in staat om ondernemers binnen de foodservice en retail te helpen hun bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever in te richten. Niet voor niets staat ons merk Depa® bekend om het leveren van de juiste kwaliteit voor de juiste prijs.

De klant centraal
Bij het samenstellen van de productlijn van Depa staan altijd de wensen en behoeften van de eindgebruikers centraal. Hiervoor combineren wij een heldere kijk op trends en ontwikkelingen in binnen- en buitenland met inzicht in de dagelijkse bedrijfsvoering van ondernemers en medewerkers in foodservice en retail. Zo is een reeks innovatieve verpakkingsoplossingen ontstaan die uitblinkt in optimale productpresentatie, maximaal gebruiksgemak en duurzaamheid.

Rendement
Depa levert al sinds 1947 disposables en verpakkingen aan groothandels en retailers. Het doel daarbij is om rendement te creëren voor onze klanten. Om dit te bereiken denkt Depa mee en reikt het oplossingen aan die helpen bij het succesvol inzetten van de producten richting eindgebruikers en consumenten.

Duurzaamheid
Een van de kernwaarden van Depa is duurzaamheid. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten, concepten en alternatieve verpakkingen die minder belastend zijn voor het milieu. Zo leveren wij actief een bijdrage aan een duurzame foodservice- en retailbranche. Deze denk- en handelswijze komt op een unieke manier tot uitdrukking in ons merk Bright®.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook