Desinfectiespray, 100ml, Ongeparfumeerd, transparant


Code
509339
Besteleenheid
1

€ 3,95 /fles Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Ons keukenassortiment bestaat uit een complete range producten. Geconcentreerd en volledig te integreren in moderne doseersystemen. Zuinig in gebruik. En tegen lage productkosten.


Maten en gewichten
Code 509339
Merk Neutraal
EAN 8714215181035
Inhoud (ml) 100
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Geur Ongeparfumeerd
pH-waarde 7
Verpakking
Aantal per pallet 2970

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 144,50/doos à 12 stuks