Douchekapje Colors Unlimited, transparant


Code
21-1076308
Besteleenheid
4

€ 10,50 /doos à 50 stuks Excl. btwDeel dit product

Dit douchekapje van Colors Unlimited staat voor zalig en zorgeloos douchen.

Douchekapje van Colors Unlimited


Douchen zonder kopzorgen. Dat garandeert dit douchekapje van Colors Unlimited: de roze verpakking nodigt uit tot zalig en zorgeloos douchen zonder dat haren en oren nat worden. Je gasten kunnen erop vertrouwen dat dit transparante douchekapje kort én lang haar droog houdt.

Speciaal gevouwen


De douchekapjes van Colors Unlimited zijn op een speciale manier gevouwen, op een soort rits. Dit ziet er leuk uit en het vouwt gemakkelijk open. Dankzij de speciale vouw zien je gasten bovendien direct of het douchekapje nog ongebruikt is.

Per stuk verpakt


Het douchekapje is hygiënisch per stuk verpakt in een zachtroze kartonnen doosje. Gasten vinden het doosje vaak zo fleurig, dat ze het mee naar huis nemen.

Colors Unlimited: een kleurig geheel


Colors Unlimited biedt een kleurig geheel aan producten: van bad- en douchegel tot washandjes en schoenpoets. Voor een uniforme look kun je dus al je gastenbenodigdheden van deze lijn kiezen. Je gasten zullen de kleurrijke ambiance zeker waarderen.


Uiterlijk
Code 21-1076308
Merk Colors Unlimited
Kleur Transparant

Merk Colors Unlimited

Wil je geen neutrale lijn, maar hou je van meer uitgesproken accessoires? Colors Unlimited is een vrolijke lijn die kleur in elke kamer brengt. Een feestje op de wastafel!

Colors Unlimited: alle kleuren in huis

Ieder product uit de Colors Unlimited-lijn heeft zijn eigen kleur. Met de hele range heb je dus alle kleuren van de regenboog in huis. Zo is er voor elk wat wils.

Sportieve uitstraling

De verpakking van deze lijn heeft een moderne en sportieve look. Niet voor niets zijn de gastenbenodigdheden van Colors Unlimited vooral populair bij sporthotels en accommodaties met een sportieve uitstraling. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Geur van green tea

De verzorgingsproducten van Colors Unlimited hebben een fris sprankelend aroma van green tea. Heerlijk om een sportief dagje mee te beginnen en af te sluiten. Green tea is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 13,45/doos à 500 stuks