Douchekapje Golf, transparant


Code
21-1076405
Besteleenheid
4

€ 10,50 /doos à 50 stuks Excl. btwDeel dit product

Dit douchekapje van Golf voor je golfgasten is altijd raak.

Douchekapje van Golf


Met dit douchekapje van Golf tref je altijd doel bij je golfgasten. Een stortbui op de golfbaan mag onvermijdelijk zijn, zorgeloos douchen zonder natte haren is zo geregeld. Dit transparante douchekapje beschermt kort én lang haar bij elke stortdouche.

Speciaal gevouwen


De Golf-douchekapjes zijn op een speciale manier gevouwen, op een soort rits. Dit ziet er leuk uit en het vouwt gemakkelijk open. Dankzij de speciale vouw zien je gasten bovendien direct of het douchekapje nog ongebruikt is.

Per stuk verpakt


Het douchekapje is hygiënisch per stuk verpakt in een luxueus kartonnen doosje. De verpakking draagt een artistieke zwart-witte afbeelding van een set clubhoofden van golfclubs. Gasten vinden het doosje vaak zo mooi, dat ze het mee naar huis nemen als aandenken.

Golf: de sportieve keuze


Het merk Golf is de ultieme, sportieve keuze voor golfhotels en golfresorts: het vormt een mooie toevoeging om je te onderscheiden. De Golf-guestsupplies zijn bij uitstek geschikt om als relatiegeschenk te geven bij golftoernooien, bijvoorbeeld in een goodiebag.


Uiterlijk
Code 21-1076405
Merk Golf
Kleur Transparant

Merk Golf

Voor een golfhotel of golfresort is er natuurlijk geen toepasselijkere lijn guestsupplies dan die van het merk Golf. Een balletje slaan, met of zonder vrienden, wandelen over schitterende greens, gezond bewegen in de buitenlucht, met in de verte vogelgetjirp... de complete look-and-feel van golfen komt samen in Golf.

Stijlvolle Golf-verpakking

De stijlvolle verpakking van Golf geeft de gastenbenodigdheden schwung, met sfeervolle afbeeldingen van onder meer golfballen, clubhoofden en een holevlag. Het logo met golfclubs en de tekst Golf spreekt elke golfspeler direct aan. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Geur van green tea

De Golf-verzorgingsproducten dragen de geur green tea, bijna een letterlijke verwijzing naar de ‘green’ en de ‘tee’ van de afslagplaats. Green tea heeft een delicaat, licht en waterachtig aroma - fris en sprankelend. Precies wat je gasten nodig hebben na een rondje golf. Green tea is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je golfende gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie