Douwe Egberts, Koffiebeker, Karton/PE, 180ml, zwart/Wit


Drinkbekers van karton met eenzijdige coating aan de binnenzijde. De warmte kan op deze manier gemakkelijk weg. Hot cups zijn in principe alleen geschikt voor warme dranken. Door de ingrediënten van bijvoorbeeld vruchtensappen of frisdranken kan de coating aangetast worden. Koude dranken in een hot cup is alleen mogelijk wanneer er direct geconsumeerd wordt.Algemeen
Code 450357
Merk Douwe Egberts
EAN 8711000670217
Materiaal Karton/PE
Maten en gewichten
Inhoud (ml) 180
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveilig
Uiterlijk
Kleur Zwart/Wit
Uitvoering
Variant Koffiebeker
Verpakking
Aantal per pallet 30

Merk Douwe Egberts

De bekende Nederlandse onderneming Douwe Egberts (DE) verwerkt en verhandelt al bijna drie eeuwen lang koffie, thee en andere levensmiddelen. Het merk werd in 1753 door Egbert Douwes opgericht in een klein kruidenierswinkeltje in Joure en is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse supermarkten, huishoudens en horeca. Tegenwoordig zijn de koffie- en theeproducten van D.E. Master Blenders 1753 verkrijgbaar in meer dan 45 landen.

Andere merken
Door verschillende overnames is Douwe Egberts inmiddels ook leverancier van diverse andere wereldwijde merken zoals Pickwick, Kanis en Gunnink, Van Nelle, Piazzo d’Oro, Moccona, Cafitesse, Coffee Company, Laurentis en Senseo.

Kleine boeren
Met een speciaal duurzaamheidsbeleid stimuleert Douwe Egberts ondernemerschap bij kleine koffie- en theeboeren. Hiervoor werd in 2002 de Douwe Egberts Foundation opgericht. Door de kwaliteit en duurzaamheid van de productie te verbeteren, profiteren deze kleine boeren van een betere oogstkwaliteit en hogere opbrengsten, met een sterkere economische en sociale positie tot gevolg. Koffie en thee van deze boeren is te herkennen aan het onafhankelijke UTZ Certified-keurmerk.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie