Draagtray, Karton, 570x212x wit/Grijs I¨M a Handy Strap


Code
414983
Besteleenheid
1

€ 21,55 /krimp à 25 st Excl. btw

Op voorraad
176 producten

Deel dit product

Presenteer je broodje en drankje handig en professioneel samen in deze unieke I’M a HANDY strap-draagtray.

Handige HANDY-draagtray


Evenementen, muziekfestivals, foodtruckfestivals, tankstations, markten, braderieën… Onze hedendaagse eetcultuur vraagt om een praktische en aantrekkelijke oplossing voor het eenvoudig meenemen van een lunch of andere kleine maaltijd. Als antwoord op die behoefte hebben wij deze handige I’M a HANDY strap-draagtray ontwikkeld. Leuk om te zien, snel op te zetten en zeer veelzijdig te gebruiken.

Alles in één verpakking


De handige draagtray is perfect te vullen met een drinkbeker zoals de I’M a HOT cup en de I’M a HOT cup Chalk, met een inhoud van 250 ml. Vul de beker met bijvoorbeeld koffie, thee, soep, vruchtensap of frisdrank en hang deze met of zonder deksel in de draagtray. Leg er vervolgens een langwerpige belegde baguette, een donut, een muffin of andere lekkernij bovenop. Lepels, rietjes, zakjes suiker en melk en een servetje leg je er gewoon aan de zijkant naast.

Stabiel meenemen


De kartonnen draagtrays worden plat geleverd en zijn in een handomdraai in elkaar te vouwen en te vullen. Dankzij de toelopende zijkanten van de verpakking blijft de drinkbeker stabiel in de drager staan. Je klant pakt de draagtray eenvoudig bij de grote handgreep en kan zijn hapje en drankje zo gemakkelijk meenemen.

Professionele uitstraling


Ga voor een eenduidige, professionele presentatie en combineer de exclusieve HANDY-draagtray met de koffiebekers, deksels, suikersticks, creamersticks en roerbenodigdheden uit onze I’M a CONCEPT-lijn. Liever draagtrays in je eigen stijl? Vanaf 5.000 stuks kun je deze handige drager laten bedrukken in je eigen bedrijfsuitstraling.

Bekijk ook onze IMaCONCEPT.nl-fansite.Code 414983
Merk Neutraal
EAN 8714215133744
Aantal 25
Algemeen
Materiaal Karton
Maten en gewichten
Lengte (mm) 570
Breedte (mm) 212
Uiterlijk
Kleur Wit/Grijs
Design I¨M a Handy Strap

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 27,90/doos à 400 stuks