op=op

Draagtray, PP, 6 flessen, zwart


Code
477842
Besteleenheid
1

€ 48,95 € 28,10 /krimp @ 60 st Excl. btw

Op voorraad
50 producten

Deel dit product

Maak het je klant gemakkelijk: geef ze hun favoriete bier mee in zo’n handige draagtray.

Voor zes bierflesjes


Deze solide zwarte draagtray van kunststof is een slimme oplossing voor het dragen van zes bierflesjes: je hoeft alleen even tray over de doppen te klikken.

Prettig draagbaar


Gebruik deze prettig draagbare draagtray bijvoorbeeld bij festivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten. Inpakken en wegwezen!


Algemeen
Code 477842
Merk Neutraal
EAN 8714215040899
Materiaal PP
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Indeling 6 flessen

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 43,95/doos @ 300 stuks
€ 1,95/krimp @ 10 st