Envelop, Digitaal printbare envelop, 220x110mm, strip, wit


Code
19-DIC14000
Besteleenheid
1

€ 31,36 /doos à 500 stuks Excl. btwDeel dit product

Zelf adressen en logo’s op je enveloppen printen met een digitale printer? Kies dan voor onze bijzondere Digiline Comfort-enveloppen.

Digitaal printbare envelop


Als je kleine hoeveelheden zakelijke brieven en andere documenten wilt versturen, zijn de enveloppen van het merk Digiline Comfort een voordelige en praktische keuze. Je kunt deze enveloppen namelijk snel en gemakkelijk in een kleine oplage zelf volledig personaliseren met een digitale (laser)printer.

Zelf adressen en logo’s printen


Alle vensterenveloppen beschikken over een speciaal hittebestendig venster, waardoor je er gemakkelijk je eigen logo, adresgegevens en een wervende tekst of slogan op kunt afdrukken. Op de enveloppen zonder venster print je daarbij eenvoudig zelf de adressen van de ontvangers.

Dienstenvelop zonder venster, zelfklevend


Deze vensterloze EA5/6-dienstenvelop van Digiline Comfort is gemaakt van 80-grams papier. Hij heeft een moderne rechte klep die je met de handige zelfklevende sluitstrip zonder tape of plakband snel en veilig dichtplakt.

Breed assortiment Digiline Comfort


Het assortiment digitaal printbare enveloppen bestaat uit diverse formaten dienstenveloppen en akte-enveloppen met en zonder venster. De enveloppen met rechte klep beschikken over een zelfklevende sluiting, terwijl de enveloppen met een trapeziumklep zijn voorzien van een gegomde sluitrand. Dit brede aanbod maakt de Digiline Comfort-enveloppen ideaal voor een groot aantal verzendtoepassingen.Maten en gewichten
Code 19-DIC14000
Merk Digiline Comfort
EAN 8719831221806
Lengte (mm) 110
Breedte (mm) 220
Gewicht (gr) 80
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Venster Geen
Sluiting Strip
Variant Digitaal printbare envelop

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie