Envelop, Luchtkussenenvelop, 150x215mm, bruin


Code
923540
Besteleenheid
1

€ 11,30 /doos à 100 stuks Excl. btw

Op voorraad
9 producten


Deel dit product

Kwetsbare artikelen verzend je veilig in een luchtkussenenvelop.

Goede bescherming


Gebruik deze stevige ‘bubbelenveloppen’ voor het verpakken van platte producten die je met een goede bescherming wilt versturen, zoals cd’s, dvd’s, boeken en onderdelen.

Binnenzijde van noppenfolie


De binnenzijde van deze bruine envelop is voorzien van een laag noppenfolie die bij vallen of stoten fungeert als stootkussen. Zo komen je kwetsbare producten onbeschadigd bij je klant aan. Op de papieren buitenzijde kun je gemakkelijk het adres schrijven of een etiket plakken.

Lage portokosten


De lichtgewicht enveloppen zijn ideaal voor het verzenden van lichtere pakketjes die door de brievenbus passen, zodat je je portokosten laag kunt houden.

Zelfklevende strip


Met behulp van een handige plakstrip sluit je de luchtkussenenvelop netjes en gemakkelijk. De ontvanger kan de envelop met dezelfde strip weer snel en eenvoudig openen. Via de ponsgaten kun je de envelop bovendien extra verzegelen met een jota-sluitclip.

Diverse formaten


De bruine luchtkussenenveloppen zijn verkrijgbaar in diverse formaten.Algemeen
Code 923540
Merk SendProof®
EAN 4027383400032
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (mm) 150
Lengte (mm) 215
Uiterlijk
Kleur Bruin
Uitvoering
Variant Luchtkussenenvelop
Type C-13
Verpakking
Aantal per pallet 46
Aantal per pallet 40

Merk SendProof®

SendProof Packaging is ons kwaliteitslabel voor een compleet en zorgvuldig geselecteerd aanbod van verzendverpakkingen. Goed verpakken betekent meer efficiëntie in de keten, minder schade, minder retouren en dus minder kosten. Dit is waar SendProof Packaging voor staat.

Veilig en efficiënt
De producten van SendProof zijn geschikt voor het veilig en efficiënt verzenden van zowel food- als non-foodproducten. Wij bieden de juiste verzendverpakking voor elk product; van boeken, cosmetische artikelen en flessen wijn tot verse groenten, vlees en vis. Binnen SendProof zijn maximale productbescherming, optimaal gebruiksgemak, kostenefficiëntie, beleving en een lagere milieu-impact belangrijke pijlers.

Besparen met professionele verpakkingen
Naast een compleet standaardassortiment verzendverpakkingen bieden wij onder de noemer SendProof PRO advies en inspiratie die is gericht op het complete (e-)fulfilmentproces. Aan de hand van verpakkingsscan ‘Catch The Savings’ helpen we je bijvoorbeeld bij het optimaliseren van je logistieke verpakkingsproces, het ontwerpen van een creatieve maatwerkverpakking of het ontwikkelen van een duurzaam alternatief.

Oog voor het milieu
Wie veel online verkoopt, heeft veel verpakkingsmateriaal nodig. Met SendProof PRO besteden we veel aandacht aan het versturen van ‘minder lucht’. We letten daarnaast goed op de materiaalsamenstelling zodat de milieu-impact van elke verzendverpakking zo laag mogelijk is. Ons eigen onderzoekscentrum The LCA Centre ondersteunt ons hierin.

SendProof Packaging is hét bewijs dat een goede verzendverpakking loont!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie