Envelop, Standaardenvelop, 340x240mm, gegomd, crème


Code
19-7627058
Besteleenheid
1

€ 37,10 /doos à 250 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wilt u geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Je brieven, kaarten en andere zakelijke correspondentie passen perfect in deze elegante, milieuvriendelijke Biotop-enveloppen van het merk Biotop.

Biotop-enveloppen voor elke huisstijl


Op zoek naar de ideale enveloppenserie voor jouw bedrijf? De subtiele natuurwitte kwaliteitsenveloppen uit de Biotop-lijn passen binnen iedere ingetogen huisstijl. Met hun warme en rustige uitstraling en de effen zachtbruine binnendruk zijn deze enveloppen bij uitstek geschikt voor al je bedrijfsdocumenten, facturen, mailings en overige zakelijke correspondentie.

Minder milieubelastend


Met je keuze voor Biotop-enveloppen lever je meteen een bijdrage aan een schoner milieu. De FSC-gecertificeerde enveloppen zijn gemaakt van houtvrij papier en 100% chloorvrij geproduceerd zonder gebruik van optische witmakers of kleurpigmenten. De hoogwaardige enveloppen voldoen bovendien aan diverse normen zoals ISO 9706 (lang archiveerbaar), ISO 14001 (betere milieuprestaties), DIN 6788 (levensduur), en NEN 2728 (verouderingsbestendig).

Ondoorzichtige envelop


De gebroken witte enveloppen van Biotop hebben een egaal gesloten oppervlak en een uitstekende opaciteit. Hierdoor zijn ze praktisch ondoorzichtig en houden ze hun inhoud geheim tot het moment van openen. De vensterenveloppen uit deze serie beschikken over glasheldere vensters met rechte hoeken.

Geschikt voor printen en kopiëren


Biotop-enveloppen hebben uitstekende druk- en printeigenschappen en zijn geschikt voor gebruik op alle moderne kopieerapparaten, offsetprinters en laserprinters. De enveloppen met gegomde trapeziumklep voldoen bovendien aan alle voorwaarden voor het couverteren, oftewel het geautomatiseerd vullen met mailings op bijvoorbeeld vul- en sluitmachines.

Akte-envelop zonder venster, gegomd


Deze vensterloze akte-envelop op C4-formaat van Biotop is gemaakt van 120-grams papier. Hij is voorzien van een moderne rechte klep met een gegomde sluitrand voor permanente sluiting.

Breed assortiment Biotop-enveloppen


Ons zeer uitgebreide assortiment Biotop-enveloppen bestaat uit akte-enveloppen en dienstenveloppen met en zonder venster in diverse formaten, met een gegomde sluitrand of een zelfklevende sluitstrip en met een moderne rechte klep of een trapeziumvormige klep. Ook vind je in de collectie prachtige vierkante enveloppen, wenskaartenveloppen en een giro-envelop. Vanaf vijfhonderd stuks kun je deze verzendenveloppen laten bedrukken in je eigen huisstijl.Maten en gewichten
Code 19-7627058
Merk Biotop
EAN 8719831220281
Lengte (mm) 240
Breedte (mm) 340
Gewicht (gr) 120
Uiterlijk
Kleur Crème
Uitvoering
Venster Geen
Sluiting Gegomd
Model Akte
Variant Standaardenvelop

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 23,95/doos à 500 stuks
€ 16,95/doos à 500 stuks
€ 19,95/doos à 250 stuks