Etiket, Decoratie, Papier, Fijne feestdagen, 50x20mm, zilver


Maak je cadeaudecoraties voor de feestdagen compleet met deze elegante stickers met tekst.

Sierlijke opdruk


Geef je cadeaus voor Kerstmis of oud en nieuw heel eenvoudig een feestelijk accent door er dit zilverkleurige etiket op te plakken. Op deze rechthoekige papieren sticker met mooi afgeronde hoeken staat in een sierlijke schrijfletter de tekst ‘Fijne feestdagen’ afgedrukt. Een welgemeende wens voor al je klanten!

In praktisch doosje


Gebruik de mooie cadeaudecoratie bij bijpassend cadeaupapier en combineer ze eens met een mooi lint, label of corsage. De stevige, gemakkelijk te plakken stickers worden met vijfhonderd stuks geleverd op een rol in een praktisch doosje dat je op je inpaktafel of toonbank kunt zetten, zodat ze tijdens het inpakken van cadeautjes altijd voor het grijpen liggen.

Goud en zilver


Er zijn goudkleurige en zilverkleurige etiketjes verkrijgbaar met diverse bedrukkingen. Met meerdere varianten in huis heb je altijd een etiketje beschikbaar dat bij de gelegenheid past.

Eigen bedrukking


Vanaf een afname van 3.000 stuks zijn onze etiketten ook te bestellen met je eigen opdruk. Vraag onze medewerkers gerust naar de mogelijkheden.


Algemeen
Code 775153
Merk Neutraal
EAN 8714215098289
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Lengte (mm) 50
Breedte (mm) 20
Uiterlijk
Thema Kerstmis
Kleur Zilver
Vorm Rechthoekig
Design Fijne feestdagen
Uitvoering
Variant Decoratie
Lijm Permanent

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook