Flesdoos, Let´s celebrate, 2 flessen, 19x9.5x33cm,


Geef je wijnen met het grootste genoegen mee in deze gezellige kokerdoos met kerstbedrukking.

Let’s celebrate
Rond de kerstdagen verpak je je wijnen, whisky, sherry, port of andere dranken natuurlijk graag in een sfeervolle flesverpakking. Met deze gezellige kokerdoos ‘Let’s celebrate’ gaat je klant gegarandeerd in kerststemming de deur uit, ook als de aankoop geen cadeautje is.

Mooie opdruk
De prachtige flesdoos van stevig bruin karton met minigolf heeft een authentieke uitstraling en een kleurrijke, mooi afgewerkte ‘hotfoilbedrukking’, oftewel opdruk in warmdrukfolie. Deze kokerdoos biedt ruimte aan twee flessen drank.

Sfeervolle winkeldecoratie
De flesverpakkingen worden plat geleverd en zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Doordat je ze van bovenaf vult, zijn ze bovendien gemakkelijk in het schap te zetten. Plaats de kokerdozen ook eens als sfeerverhogende winkeldecoratie in je etalage of zet ze gevuld en wel op je toonbank.

Ook voor één fles
Er zijn ook een kokerdoos voor één fles en een papieren fleszak van kraftpapier verkrijgbaar met dezelfde gezellige kerstopdruk.Algemeen
Code 475068
Merk Neutraal
EAN 8714215078595
Variant Flesdoos
Maten en gewichten
Lengte (cm) 19
Breedte (cm) 9.5
Hoogte (cm) 33
Uiterlijk
Design Let´s celebrate
Uitvoering
Indeling 2 flessen

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 17,70/doos @ 10 stuks