flexibeleroet piet 45cm


Productcode
886364
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 9,95 /stuk
€ 12,04 incl. BTWDeze kleurrijke flexibele roetpieten zien eruit alsof ze zó vanuit de schoorsteen je winkel in zijn gekropen!

Grote pietenpop
Zoek je iets opvallends om je etalage of winkel in 5-decembersfeer te brengen? Deze grote flexibele roetpiet met lachend gezichtje, rode lippen, goudkleurige sloffen, fleurige kleding en baret met gekleurde veer trekt ieders aandacht.

Prachtige details
De roetpiet is gemaakt van textiel en afgewerkt met prachtige details, zoals mooie goudkleurige biezen en goudkleurige knoopjes op zijn pak. Deze zachte pietenpop is flexibel als een knuffel en kan overal in je winkel of etalage worden geplaatst. Dankzij het flexibele materiaal kun je de armen en benen van de roetpiet modelleren zoals jij dat wilt.

Diverse varianten
De flexibele roetpieten zijn verkrijgbaar in drie formaten; de grootste is wel 83 centimeter hoog! Je vindt in ons assortiment ook flexibele gouden pieten, roetpieten en gouden pieten die kunnen staan, en prachtige grote sinterklaaspoppen in diverse formaten.Algemeen
Productcode 886364
Merk Neutraal
EAN 08714215072371
Materiaal Textiel
Maten en gewichten
Lengte (cm) 45
Uiterlijk
Thema Sinterklaas
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie