Folie, afdekfolie, LDPE, 100, 300cm, 50m, transparant


Bescherm alles wat niet vuil of vochtig mag worden effectief onder deze stevige transparante afdekfolie op rol.

Transparante afdekfolie


Deze veelzijdige afdekfolie op rol, ook wel vlakfolie genoemd, is ideaal om palletladingen, voorraden, machines, materialen en allerlei goederen en oppervlakken efficiënt te beschermen tegen vocht, vuil en stof. Bij het klussen en het schilderen of stuccen van muren en plafonds is de afdekfolie een perfecte bescherming van je meubels, vloeren en ramen. En ook onder je tent komt deze afdekfolie prima van pas.

Soepel en stevig


De folie van stevig LDPE scheurt niet snel. Tegelijkertijd is dit lichtgewicht materiaal soepel genoeg om gemakkelijk over je meubels, machines of producten te leggen en achteraf weer te verwijderen. Doorzichtige afdekfolie heeft als voordeel dat altijd goed zichtbaar blijft wat zich eronder bevindt. Deze afdekfolie is niet voedselgeschikt.

Diverse formaten


Afdekfolie op rol is verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes, breedtes en diktes.Algemeen
Code 100653
Merk Neutraal
EAN 8714215090672
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Breedte (cm) 300.0
Lengte (m) 50.0
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Afdekfolie
Type 100
Verpakking
Aantal per pallet 60

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie