Folie, stretchfolie, LDPE, 50cm, 1500m, 23my, transparant


Productcode
114132
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 60,35 /rol @ 17kg
€ 73,02 incl. BTW

Op voorraad
721 producten

Bescherm je palletladingen efficiënt met deze rollen stevig transparant stretchfolie.

Optimale stabilisatie
Deze rollen stretchfilm of wikkelfolie zijn ideaal om je kwetsbare producten op pallets te beschermen tijdens transport en opslag. De stevige stretchfolie stabiliseert je palletlading optimaal en zorgt dat deze vrij blijft van vocht, vuil en stof.

Praktisch transparant
Doorzichtig transportfolie heeft als voordeel dat je palletlading goed zichtbaar blijft. Zo zie je snel welke producten er op de pallet staan zonder dat je daarvoor de folie hoeft te verwijderen.

Handmatig of machinaal
De soepele transportfolie wordt geleverd op een handige rol, zodat je precies het juiste formaat kunt afsnijden. Wikkel de folie eenvoudig handmatig rondom de pallets, of gebruik voor het snel en doeltreffend omwikkelen van je gestapelde pallets een wikkelmachine.

Diverse diktes
De stretchfolie is verkrijgbaar in diverse diktes.Algemeen
Productcode 114132
Merk Neutraal
Variant Stretchfolie
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 23.0
Breedte (cm) 50.0
Lengte (m) 1500
Uiterlijk
Kleur Transparant
Verpakking
Aantal per pallet 510

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie