Folie, stretchfolie, LDPE, 50cm, 300m, 23my, wit


Strechfolie is de manier om uw pallets stabiel te verpakken. Het scheurt zelfs niet op scherpe hoeken. De folie is aan de buitenzijde glad, zodat palletladingen niet aan elkaar kleven. Beschermt uw palletlading tegen vocht, schuiven en uiteenvallen. Dankzij de grote rek- en scheurweerstand worden de goederen stevig gebundeld tot een eenheid met de pallet. De soort folie die gebruikt wordt, is sterk afhankelijk van het soort product dat verpakt moet worden en welke machine er voor in gebruik is. Dus vraag naar één van onze specialisten om samen tot de juiste keuze te komen. Dit product is ook leverbaar in uw eigen bedrijfsuitstraling. Vraag onze medewerkers naar de unieke Designing & Styling mogelijkheden.


Algemeen
Code 114045
Merk Neutraal
EAN 8714215092928
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Dikte (my) 23
Breedte (cm) 50
Lengte (m) 300
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Variant Stretchfolie
Verpakking
Aantal per pallet 35
Aantal per pallet 33

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 51,90/doos @ 1000 stuks