gelukssintje 2cm


Versier je sinterklaascadeaus met zo’n vrolijk gelukssintje.

Feestelijke decoratie


Bijzondere sinterklaascadeaus vragen om een leuke decoratie. Dit kleurrijke houten gelukssintje maakt van je verpakking direct een feestelijk geschenk. Het geven van een gelukssintje brengt net als bij een gelukspoppetje geluk aan de ontvanger.

Vrolijke gelukwens


Gelukspoppetjes worden vaak gebruikt als toitoitoi of succeswens, als corsage op een cadeauverpakking, als uitdeelcadeautje of als feestelijk accent bij een traktatie. Een ideale gelukwens waar de vrolijkheid vanaf straalt!

Handig lang touwtje


Het mooie, gladhouten sinterklaaspoppetje met gezichtje is dankzij het handige lange touwtje heel gemakkelijk aan cadeautjes en kaartjes te bevestigen. Bind het poppetje om een zakje of verwerk het met lint, tule of een strik.


Algemeen
Code 886183
Merk Neutraal
EAN 8711298547154
Materiaal Hout
Maten en gewichten
Lengte (cm) 2
Uiterlijk
Kleur Rood/Wit

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook