Grabbeltonmix 1250st.


Code
22-11003
Besteleenheid
1

€ 225,00 /doos à 1250 stuks Excl. btw

Deel dit product

Laat je jongste gasten blij de deur uitgaan met een cadeautje uit deze vrolijke grabbeltonmix.

Grabbeltonmix vol cadeautjes


Uit eten voelt voor kinderen altijd een beetje als feest. Maak hun feestje compleet door ze bij het afscheid zélf een speeltje te laten grabbelen uit deze gevarieerde grabbeltonmix. Zeker weten dat de jongens en meiden na het eten met een gelukzalig gevoel naar huis gaan.

Verrassing in een kidsbox


Gebruik je onze kidsboxen voor het presenteren of meegeven van je kindermenu’s? Stop dan als vrolijke surprise in elke menubox een speeltje uit deze cadeaumix. En let vervolgens op de blij verraste gezichten als de kinderen hun menudoos openmaken!

Zestien verschillende speeltjes


Deze goed gevulde grabbeltonmix met maar liefst 1.250 cadeautjes bevat minstens zestien verschillende speeltjes in allerlei kleuren, zoals armbandjes, behendigheidsspelletjes, funartikelen en andere toffe hebbedingetjes voor jongens en meisjes. De cadeautjes zijn per stuk verpakt. Vanwege kleine onderdelen zijn de speeltjes niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.


Code 22-11003
Merk Neutraal
EAN 8719992125265

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie